duminică, 7 iunie 2009

Prostia!

Pey sa zicem...cam asa "personajul" prostie...se crede atotcunoscator, atotstiitor. Ce spune el este intotdeauna sigur si important cu toate ca spune numai baliverne. Ceea ce este important in viata reala pentru el sunt...nimicuri. Se autocaracterizeaza spunand ca el este totul, suprem si mereu in centrul atentie. Niciodata ce spune el nu este gresit, ci intotdeauna are dreptate. Nu-sa da seama ca NU-L DUCE MINTEA, si se contrazice cu toti cei care de fapt au dreptate. Este intotdeauna cu nasul pe sus si nu accepta nici-o cintrazicere, dar el se contrazice cu toti.
Nu-l intereseaza ce au altii de spus, nu-l intereseaza daca se spune despre el ca vorbeste mult si prost, el intotdeauna are dreptate. Este misogin, parsiv si demagog. Minte MULT si nu-si da seama de asta:). Nu se risca niciodata, putand fi astfel controlat de toti. Nu se injoseste sa-si ceara niciodata iertare[doar daca iubeste], prefera sa se faca a nu stii nimic. Bineinteles, greseste des si fara sa-si dea seama, rareori o face. Fiind pasionat doar de persoana lui risa sa devina narcisist;)). Nu se abate de la niciun conflict, ci, de multe ori le provoaca.
Ce este si mai urat decat sa fi prost este ca, prostia se raspandeste cu "viteza luminii". Ea este contagioasa pentru persoanele ce pot fi usor influentate, deoarece, prostul are "intotdeauna dreptate" iar naivii tind sa-l creada.Nu-i pasa de fizicul si pshicul lui. Nu-l intereseaza sa-si dezvolte inteligenta, sa afle informatii noi, deoarece el "stie tot" si nimeni nu-l poate convinge ca nu este asa..

Thx Bea ;x >:D< :X:X


[e vorba despre prostie in general :-b, nu despre cnv anume:)]

Un comentariu: